Și-a ucis soacra, după care s-a așezat pe cadavrul acesteia și și-a aprins o țigară. În această ipostază a fost găsită o italiană de 32 de ani chiar de soțul ei, fiul victimei. Femeia a fost arestată pentru omor calificat, scrie Corriere Del Mezzogiorno.

Potrivit presei italiene, victima, în vârstă de 62 de ani, și-a chemat nora la o cafea. Cele două nu și-au mai vorbit de mai mulți ani și încercau să reia relațiile. 

Ucigașa spune că, la un moment dat, soacra sa a atacat-o, iar ea s-a apărat. Ulterior, ea le-a recunoscut anchetatorilor că nu o mai suporta pe mama soțului său.

Expertiza medico-legală a stabilit că femeia a înjunghiat-o pe bătrână cu o foarfecă. Ulterior, ea a fost găsită de soțul său stând pe cadavru și fumând o țigară.

Potrivit anchetatorilor, se pare că ucigașa suferea de depresie, care se agravase după nașterea ultimului copil. Problemele dintre ea și soacră erau vechi, datând din 2018. Atunci, soțul femeii și fratele lui au fost implicați într-un conflict, în urma căruia cumnatul femeii a fost arestat. Acesta a fost motivul pentru care nora și soacra nu și-au mai vorbit timp de câțiva ani.