Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene condamnă cu fermitate atacul nejustificat cu rachete rusești asupra blocului de apartamente și a bazei de odihnă din localitatea Sergheevca din regiunea Odesa, soldat cu decesul a 20 de persoane și circa 40 răniți.

Reprezentanții MAEIE au venit și cu un mesaj după ce un angajat al Centrului de reabilitare pentru copii al Ministerului Sănătății din Republica Moldova a murit, iar alți 5 angajați au fost răniți.

Este încă o dovadă de agresiune inacceptabilă asupra obiectivelor civile după recentul atac din orașul Kremenciuk”, precizează ministerul.

Amintim că cinci colaboratori ai Centrului de Reabilitare pentru Copii „Sergheevca”, aflat în subordinea Ministerului Sănătăți al R. Moldova, au fost răniți, iar o persoană a decedat, în urma unui atac cu rachete al rușilor din noaptea trecută. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco.

Detalii: Atacul de la Odesa // 5 colaboratori ai Centrului de Reabilitare subordonat Ministerului Sănătății al RM au fost răniți, iar unul a decedat