Rusia se folosește de nemulțumirile cetățenilor R.Moldova pe fondul scumpirilor uriașe, pentru a destabiliza guvernarea de la Chișinău. Declarația aparține președintelui R.Moldova, Maia Sandu.

În cadrul unui interviu pentru Digi24, șeful statului a declarat că serviciile secrete de la Moscova, împreună cu partidele pro-ruse din R.Moldova, se află în spatele protestelor din ultima vreme.

Nu este o noutate pentru noi. Este încă o dovadă în plus această listă care a apărut pe subiectul sancțiunilor. Avem dovezi despre coalizarea grupărilor corupte care au furat foarte mulți bani din Republica Moldova și serviciile secrete ale Rusiei, partidele pro-ruse din Republica Moldova, care au același scop - destabilizarea Republicii Moldova. Se folosesc de nemulțumirile cetățenilor. Suntem determinați să apărăm democrația”, a declarat ea.

De menționat că, anterior, jurnaliștii RISE Moldova și Centrului Dossier au publicat mai multe date referitor la activitatea serviciilor speciale ruse în R.Moldova. Conform datelor prezentate, în spatele protestelor organizate de Partidul „ȘOR” s-ar afla reprezentanții FSB.

Deschide și: Investigație RISE: Cine sunt curatorii R.Moldova din FSB care au promovat PSRM și Partidul „ȘOR”