Guvernul României a publicat programul vizitei prim-ministrului Nicolae Ionel Ciucă la Chișinău din 23 martie. Șeful Executivului de la București va avea întrevederi cu președintele Maia Sandu, prim-ministrul Dorin Recean, speakerul Igor Grosu, precum și va vizita Biserica Ortodoxă „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Astfel, la ora 09:30 premierul Nicolae Ciucă va avea o întrevedere cu Maia Sandu. Ulterior, la 10:42 prim-ministrul României va fi întâmpinat de Dorin Recean la sediul Guvernului R.Moldova.

La 10:45 va începe convorbirea tête-à-tête a premierilor, iar la 11:00 va avea loc întrevederea în plen a celor două delegații.

La 11:50 Nicolae Ciucă și Dorin Recean vor susține o conferință de presă comună.

La 12:30 este programat dejun de lucru oferit de premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, în onoarea premierului României, Nicolae Ionel-Ciucă.

Ulterior, la 13:50, premierul Nicolae Ciucă va avea o întrevedere cu președintele Parlamentului, Igor Grosu.

La 14:45 delegația României în frunte cu Nicolae Ciucă va vizita Biserica Ortodoxă „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Amintim că premierul Nicolae Ciucă întreprinde joi, 23 martie, o vizită oficială în R.Moldova.

Deschide și: Daniel Vodă: Vizita lui Nicolae Ciucă reconfirmă sprijinul puternic al României în realizarea reformelor și parcursului european al R.Moldova

Nicolae Ionel Ciucă, despre vizita în R.Moldova: Reconfirmăm sprijinul pe care România îl va acorda în continuare pentru parcursul european