Mihai Stratulat, candidatul PDM la funcția de deputat, pe circumscripția uninominală 26, a venit cu o reacție, după ce la data de 3 ianuarie a fost respins de CEC.

„Prieteni,eu nu renunț! Ieri CEC a decis neînregistrarea mea în calitate de concurent electoral din cauza unor pretinse nereguli depistate în listele cu semnături. Mă voi abține să comentez calitatea argumentelor invocate de CEC pentru că nu sunt jurist, ci medic și consider că fiecare trebuie să se ocupe de ceea ce știe mai bine. În schimb, vă anunț că nu renunț la înscrierea în cursa electorală. Niciodată, niciun Stratulat din familia mea nu s-a dat bătut ușor. Astăzi am cerut liste noi de la CEC, iar în a două jumătate a zilei începem recolectarea semnăturilor”, a scris Stratulat pe o rețea de socializare.

Mihai Stratulat spune că „politica-i o oală nouă pentru el și e cumva firesc să învățe din rateuri”. Acesta a ținut să mulțumească celăr care îi sunt alături. 

Amintim că ieri, 3 ianuarie, Mihai Stratulat, medic neonatolog și candidat PDM pe circumscripția uninominală 26, a fost respins de CEC, care a depistat nereguli cu semnăturile candidatului.