Astăzi la primăria Capitalei a venit o delegație din România, în frunte cu primarul Cristian Popescu Piedone. Vizita delegației are loc în contextul stabilirii relațiilor de înfrățire și colaborare cu sectorul Râșcani al capitalei, lansată în cadrul vizitei mele efectuate recent la Primăria sectorului 5 din capitala României.

Primarul Ion Ceban a mulțumit colegilor din București pentru că au dat curs inițiativei de a consolida relațiile de prietenie și colaborare, care vin să confirme acordurile de colaborare încheiate cu alte sectoare din Municipiul București.
„Municipiul Chișinău are nevoie de experiența și expertiza colegilor din București pentru soluționarea problemelor pe diverse domenii, în special pentru implementarea proiectelor privind parcările publice. Colegii din România au declarat că sunt deschiși pentru acordarea ajutorului bazat pe oferirea de proiecte, aplicații cu titlu gratuit (gestionarea parcărilor publice, cartografierea orașului), precum și schimb de experiență”, scrie Ceban pe pakgina sa de Facebook.
Pe durata aflării la Chișinău, în perioada 21-23 iunie curent, delegația din București va efectua vizite la diverse obiective din oraș.