S-a făcut de râs. O locuitoare a Capitalei a fost surprinsă de camerele video în timp ce își lasă „frumos” punga cu gunoi pe scările unei treceri subterane din sectorul Buiucani al Capitalei. Acest lucru s-a întâmplat astăzi, ziua în amiaza mare.

Din imaginile video observăm că femeia merge prin subterană, urcă scările, iar la un moment dat se apleacă lejer și lasă punga cu gunoi pe scara pasajului, iar adesea privea în spate să vadă dacă o observă cineva sau nu.

„Așa nu se poate! Te doare sufletul când vezi așa ceva. Te doare, când știi cât s-a muncit și cât efort s-a depus pentru ca oamenii să se bucure de un pasaj subteran pietonal modernizat. Iar unii dintre noi ce facem? Ne batem joc! De investiții, de munca oamenilor care lucrează la salubrizare. Doamna din imaginea video a ales să-și lase punga cu gunoi direct în pasajul subteran pietonal din str. Ion Creangă, recent reconstruit, unde lucrările sunt pe ultima sută de metri. Și era atât de simplu să o arunce la una din platformele de gunoi din curtea blocurilor de locuință din preajmă. Așa și trăim… P.S. Poate cineva din vecinii de bloc o recunosc, rog să-i transmită salutări!”, a scris Brînzaniuc.

sursa: realitatea.md