Naționala Moldovei a învins Andorra cu 2-1 în cel de-al patrulea meci din grupa D1 a Ligii Națiunilor, ediția 2022/23. Mihail Caimacov a deschis scorul în minutul 26, din penalty, acordat pentru un fault al lui Jordi Rubio asupra lui Ion Jardan. Este prima reușită a lui Caimacov pentru tricolori.

Reprezentativa din Andorra a egalat la unu în minutul 4 de prelungiri al primei reprize, prin Marcio Vieira. În debutul mitanului secund tricolorii au înscris pentru a doua oară în acest meci și din nou din penalty, dictat de arbitrul danez pentru un fault asupra lui Nichita Moțpan. Ion Nicolaescu a înscris al 8-lea său gol pentru Națională.

De remarcat și faptul că Artur Craciun și Ioan-Călin Revenco au bifat partidele cu numărul 10 în tricoul Naționalei Moldovei. Echipa antrenată de Serghei Cleșcenco, cu 7 puncte, se află în continuare pe locul 2 în clasamentul grupei D1.

Conduce Letonia, cu 9 puncte, Andorra are 4 puncte, iar Liechtenstein – 0. Pentru tricolori urmează ultimele două meciuri din actuala ediție a Ligii Națiunilor, cu Letonia la Riga (22 septembrie) și acasă cu Liechtenstein (25 septembrie).