Luptătoarea Anastasia Nichita a devenit pentru a treia oară campioană europeană la lupte feminine. Despre acest lucru au anunțat reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Potrivit sursei, Anastasia Nichita a cucerit medalia de aur la Campionatul European de la Zagreb. Ea a obținut trei victorii în categoria de greutate 59 kg, cu norvegianca Othelie Hoeie, turcoaica Eda Tekin și ucraineanca Yuliia Tkach. Finala cu Tkach nu a avut loc pentru că campioană mondială din 2014 s-a retras din cauza unei accidentări.

De succesele Anastasiei s-au bucurat și colegii ei de la Poliția de Frontieră. „Moldova ai o campioană!!!  Polițista de frontieră Anastasia Nichita - CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la lupte feminine!!! Colega noastră scrie din nou istorie în finala Campionatului European (seniori) de la Zagreb, devenind astfel pentru a treia oară campioană europeană. Sincere felicitări ție și antrenorului!”, scriu reprezentanții Poliției de Frontieră într-o notă informativă pe rețelele de socializare.

Ne alăturăm și noi felicitărilor adresate Anastasiei Nichita și îi dorim multe realizări frumoase în continuare.